Sådan justeres trykstørrelsen på højtryksrenseren

Højtryksrenserudstyr til rengøring af forskellige pletter, på grund af forskellige rengøringsmaterialer og vanskeligheder, skal justere det passende tryk for at opnå bedre resultater.Men nogle brugere ved ikke, hvordan man justerer trykket, når de betjener udstyret.Det følgende er en kort introduktion for alle.

1. Højtryksrenser: udstyrsregulatoren generelt med uret for at reducere trykket, mod uret for at øge vandtrykket.Forskellige producenter af udstyr regulator position og justeringsmetode der er visse forskelle, vi er nødt til omhyggeligt at læse de relevante instruktioner for brug af udstyr under drift.Derudover skal regulatoren være tændt og ude af vandet ved justering, ellers er det svært at justere til den passende trykstørrelse.

Sådan justeres-tryk-størrelsen-på-trykvaskeren-(1)

2. Pumpemaskine: generel vandtrykstabel under justeringsmøtrikken, placeret i bunden af ​​vandpumpens indløbsrørsæde, der er en tyk fjederstøttet møtrik, du skal bruge en åben skruenøgle eller en aktiv skruenøgle med uret for at reducere trykket, mod uret for at øge trykket.

3. Bilvaskemaskine: Der er mange typer bilvaskemaskineudstyr, forskellige metoder til drift af forskelligt udstyr.Tunnel bilvask udstyr i driften af ​​det generelle udstyr bevæger sig ikke, bilen i maskinen trækker, langsomt gennem arbejdsområdet, i overensstemmelse med det tilsvarende instruktionsprogram for at opnå rengøringseffekten;frem- og tilbagegående bilvask er at holde køretøjet ikke bevæger sig, udstyret i overensstemmelse med et bestemt program i skinnen frem- og tilbagegående bevægelse, mens gennemførelsen af ​​bilvask instruktioner arbejdstilstand.

Sådan justeres-tryk-størrelsen-på-trykvaskeren-(2)

Vi skal være opmærksomme på brugen af ​​højtryksvaskemaskineudstyr, ikke jo højere trykjusteringen er, jo bedre er udstyrets rengøringseffekt.Og jo højere trykjusteringen er ved brug af udstyret, jo højere kravene til komponenternes ydeevne og forseglingen af ​​enheden, omkostningerne ved at bruge udstyret vil også stige.Så vi er nødt til at bruge alt efter typen af ​​rengøring for at justere trykket korrekt.

Ovenstående handler om højtryksrenserens udstyrs trykjustering, forskelligt udstyr i justeringen af ​​den måde, der er visse forskelle på, vi skal finde specielle operatører til at forstå eller kontrollere de relevante instruktioner til brug af udstyr, før du betjener udstyret, for at undgå forkert betjening påvirker brugen af ​​udstyret.


Indlægstid: Aug-11-2022